Hirdetés

Dying Light - technikai akadályai lehetnek a folytatásnak

|

A poszt-apokaliptikus parkour játék fejlesztői már gondolkodnak a folytatáson, viszont könnyen kiderülhet, hogy a srácok egy kicsit nagyot álmodtak.

Hirdetés

A Dying Light első része egy kicsit felfrissítette a már elég keményen fáradni látszó zombis műfajt a parkour és a túlélés ügyes kombinálásával. A játék mind a rajongók, mind a kritikusok körében jól teljesített, így természetes, hogy a srácokat az első rész egyengetése mellett foglalkoztatja a folytatás ötlete, viszont ha maradnak a jelenlegi elképzeléseknél, akkor nem lesz könnyű valóra váltani azokat.

Tymon Smektala, a játék producere egy interjúban beszélt arról, hogy a tervezési fázisban milyen kérdesek jelentik a legnagyobb kihívást: "Rengeteg nagyon ambíciózus ötletünk van, viszont meg kell vizsgálnunk, hogy ezek az ötletek megvalósíthatóak-e a jelenlegi platformokon. Emellett abban is biztosnak kell lennünk, hogy tényleg olyan jó ötletek-e, mint amilyennek tűnnek, amihez prototípusokra lesz szükség. Tehát beszélni nem igazán tudunk semmiről, de ettől függetlenül a stúdióban már nagyon komolyan foglalkozunk a témával."

Ettől független Smektala hozzátette, hogy nagyon világos az elképzelésük arról, hogy milyen irányba szeretnék vinni a sorozatot. Ti mit gondoltok? Milyen módon lehetne ráépíteni a Dying Light játékmenetésre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)