Hirdetés

Telltale's Guardians of the Galaxy megjelenés - megvan a dátum?

|

Megtudtunk pár részletet a Telltale-féle Galaxis őrzői játékról, és úgy tűnik, a csapat már a megjelenési dátumot is kítüzte.

Hirdetés

A Telltale-nek nem jelent problémát több sorozatot párhuzamosan futtatni. Mondjuk jobban örülnénk, ha egyszerre egy menne bugok és hibák nélkül, de reméljük, hogy míg a csapat egy része játékokon dolgozik, a többiek a motort próbálják jobbá tenni. 

Decemberben startolt el a The Walking Dead 3. évada, és tudjuk, hogy valamikor idén indul a Telltale's Guardians of the Galaxy is. A tavaszi indítás tökéletes volna, a nyár egyébként is sovány szokott lenni, akkor bőven lenne időnk elmerülni egy kalandjátékban. A GameStopra feltett termékadatlap alapján a dobozos változat, és így valószínűleg az első rész április 25-én jelenik meg, nem sokkal a második Galaxis őrzői film premierje előtt.

A leírás szerint a játékos által irányított főszereplő Űrlord lesz, de a csapat többi tagjával is találkozhatunk. Találnak egy óriási erejű relikviát, és az őrzők mindegyikének megvan az oka, hogy miért kell az neki, de egy gonosz is szemet vet rá. Bejárhatjuk a galaxist, megfordulunk a Tudástérnél és a Milanón, miközben fantasztikus zenék szólnak. Igazából ez utóbbi már elég is az élvezethez.

A fejlesztők még nem erősítették meg a dátumot, de ne lepődjetek meg nagyon, ha kiderül, hogy a film körüli felhajtást szeretnék meglovagolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)