Hirdetés

The Agency - Nincs cross-platform

|

A vezető dizájner nem tervezi a cross-platform stuff beépítését. Azt is elmondta, hogy miért.

Hirdetés

Hal Milton, a játék vezető dizájnere a Sony Online Entertainment éves las vegasi összejövetelén a sajtónak elmondta, hogy nem lesz cross-platform lehetőség a 2009-ben érkező The Agency, kémes-zsoldosos MMO-jában. A játék egyébként PC-re és PS3-ra készül, de Milton elmondása szerint nem technológiai, hanem filozófiai okok miatt nem kerül cross-platform a játékba.

 

agency-500.jpg

 

"A PC-sek szidják a PS3 tulajokat, mert azok aim-assisttal játszanak, a PS3-masok pedig a PC-seket, mert nekik ott van az egér-bill. kombó. Így mindenki azt hiszi, hogy a másiknak könnyebb, holott az nem ilyen egyszerű."-mondta Milton. Ám így is lesz mód arra, hogy a PC-s és konzolos játékosok kapcsolatba lépjenek egymással. Egy összesített adatbázisban majd kereskedhetnek, vagy akár chatelhetnek a másikkal. "Minkét platformon lézrehozhatunk karaktereket, de egyikról a másikra nem lehet majd átvinni öket. Platformonként egy-egy játékpéldány szülségeltetik."-tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)