Hirdetés

The Escapists 2 - ilyen lesz az űrbörtönből való szökés

|

A The Escapists 2 tíz egzotikus új helyszínt ígér, amik közül a legújabb trailerben megmutatták a legextrémebbet, a világűrben lévő fegyházat.

Hirdetés

Már egy egész hónap sincs hátra, míg ismét elkezdhetjük tervezni, hogyan pattanunk meg különböző börtönökből a The Escapists 2-ben, így a készítők megmutatják a játék egyik legizgalmasabbnak tűnő kihívását. A U.S.S Anomaly űrbörtön látszólag nem ereszt majd egykönnyen.

Hirdetés

Az új trailer tanulsága szerint robot őrök és őrkutyák ellenőriznek majd, akiket ráadásul egy központi mesterséges intelligencia irányít, akit külön ki kell majd iktatnunk. Persze az Escapists 2 nem lesz a végletekig komoly, így a keménynek tűnő kihívások bemutatása közé becsempésztek néhány poénos, a világűrhöz kapcsolódó popkulturális utalást is a készítők. Az Anomaly fedélzetéről és a kilenc másik helyszínről augusztus végén kezdhetünk el megszökni akár multiban. Legalábbis PC-n, Xbox One-on és PS4-en, a Nintendo Switch változat később jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)