Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing - első trailer

|

Kiváló barátaink, a Neocore fejlesztői végre előálltak valami nézhetővel is készülő akció RPG-jükből.

Hirdetés

Nemrégiben egy személyes látogatással győződtünk meg a van Helsing erényeiről: a gótikus-noir világban játszódó, furcsa humorú játék, a The Incredible Adventures of Van Helsing valamilyen szinten Bram Stroker híres könyvére, a Draculára támaszkodik.

A játékban ifjabb Van Helsing szerepében leszünk, aki Borgoviába megy, amely fővárosa az ismert kontinens legtávolabbi végében fekvő hírhedt királyságnak. A Van Helsing família régi, természetfeletti ellenségei fogadják fel, hogy segítségével egy új fenyegetést semmisítsenek meg. Hősünknek  Borgovia utcáin nyüzsgő, egy őrült tudomány által létrehozott lényeket kell legyőznie. Magát a várost is átalakította már az őrült tudomány.

A magával ragadó történettel, emlékezetes karakterekkel és gyönyörűen sötét és gótikus stílusú művészi ábrázolással rendelkező játék, a The Incredible Adventures of Van Helsing máris keresi minden idők legbátrabb szörnyvadászait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)