Hirdetés

The Last Guardian megjelenés - még idén számíthatunk rá

|

A The Last Guardian atyja, Fumito Ueda mesélt a játék fura lényéről, Tricóról, egy vadonatúj gameplay trailert is láthatunk, továbbá a megjelenéssel kapcsolatban is jött új információ.

Hirdetés

Nem igazán mondhatjuk, hogy el vagyunk kényeztetve The Last Guardian tartalmakkal, de már annak is örülhetnünk, hogy a 2015-ös E3-on bejelentett, hosszú évek óta fejlesztés alatt álló PlayStation-exkluzív cím feltámadt és a Sony nem lőtte le a Team ICO varázslatosnak tűnő játékát. 

Most a The Last Guardian rendezője, Fumito Ueda az Edge Magazine-nak adott nyilatkozatában elárult néhány új részletet a játék meghatározhatatlan fajú lényével kapcsolatban. Ueda szerint Tricót nem fogja tudni teljesen irányítani a játékos, ugyanis szabad szellem és ő maga dönti el, hogy a kérésünkre reagál-e vagy sem. A játék atyja elmondta, hogy Trico megalkotásával pontosan ez volt a céljuk, elvégre egy olyan lény, amely mindig azt teszi, amit kérnek tőle nem lenne túl élvezetes és egyébként is, számos játék van, ahol ezt megteheti a játékos. Itt éppen azon lesz a hangsúly, hogyan erősödik a fiú és Trico közötti kapcsolat a játékmeneten keresztül. Ahogy az idő telik, Trico egyre jobban reagál majd a kéréseinkre (és a szeme színe is megváltozik, attól függően, hogy éppen milyen hangulatban van), de sosem válik háziállattá, meg kell küzdenünk a természetével, amiről egy fejlett mesterséges intelligencia gondoskodik. 

Ueda interjújából továbbá kiderült, hogy a The Last Guardian a terveik alapján még idén a boltok polcaira kerülhet, kizárólag PlayStation 4-re, ezáltal számítunk rá, hogy a Sony E3-as konferenciáján többet is láthatunk majd róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)