Hirdetés

The Order: 1886 - a Ghost of Tsushima írója azt állította, hogy készül a folytatás, aztán gyorsan korrigálta magát

|

Később kénytelen volt tisztázni a dolgokat.

Hirdetés

A Ready at Dawn viktoriánus Londonban játszódó PlayStation 4-exkluzív játéka, a The Order: 1886 ugyan nem kapott belépést a platform legjobbjainak panteonjába, viszont nyomott árcédulával mindenképpen megérdemelt egy esélyt az atmoszférája és a világa miatt. Később felröppent az a pletyka is, hogy elkészülhet a folytatás, idén májusban pedig arról beszélt a csapat kreatív rendezője, Ru Weerasuriya, hogy két projekt is formálódik a kezeik között. 

Hirdetés

Mindezek után nem csoda hát, hogy nagy port kavart a rajongók körében, amikor a Ghost of Tsushima írója, Jordan Mychal Lemos azt találta mondani a Gamerheads Podcast vendégeként, hogy mindenkinek játszania kellene a The Order: 1886-tal - főleg mivel készül a folytatás, amellyel kapcsolatban nem tudja, hogy The Order: 1887-nek nevezik-e vagy sem, de az utolsó hír, amit hallott az volt, hogy dolgoznak rajta. Lemos elejtett szavai gyorsan életre keltek és végigszáguldottak az interneten, így az író Twitteren igyekezett magyarázkodni. Elmondása szerint semmit sem tud a folytatásról, pusztán az erről szóló cikkeket olvasta és ez alapján nyilatkozott: 

Lehetséges, hogy Lemos valóban rosszul fogalmazott a podcastben, de az is lehet, hogy véletlenül lelőtte a meglepetést és most próbálja oltani a tüzet. Ti örülnétek a The Order: 1886 folytatásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)