Hirdetés

TOP 200: még hogy spamtelenség!

|

Azok a számítógép-használók, akik egyre bosszankodnak a kéretlen levéláradat miatt, most szembenézhetnek azzal a 200 spamküldővel, akiknek toplistáját a Spamhaus tette közzé kéretlen levélszűrési tapasztalatai alapján.

Hirdetés

A Steve Linford által 1998-ban alapított kezdeményezés célja, hogy fellépjen a levélszeméttel kapcsolatos tevékenységek ellen. A Spamhaus által a különféle feketelisták mellett most közreadott Top200-ban a világ legelvetemültebb spammerei sorakoznak - beleértve olyan embereket is, akiknek pornóról, gyógyszerekről és nem létező raktárkészletekről szóló leveleivel mindenkinek tele a postaládája. A Spamhaus becslése alapján a kétszázas ranglista tagjainak bűnlajstromára a kéretlen levélszemét mintegy 80 százaléka írható, az első 10 helyezettet pedig külön is kiemelték. Lássuk, kik is a legelvetemültebb levelezők!
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)