Hirdetés

Túl optimisták voltak a fejlesztők, tovább késik a Blood Bowl 3

|

Nagyon hasznosnak bizonyultak a felhasználói visszjelzések a Cyanide Studio számára.

Hirdetés

A fantasy Warhammer világának lakói nemcsak a csatatéren szeretik csépelni egymást, hanem az amerikai foci mintájára megalkotott Blood Bowlban is, ami keveri a sportot a vérengzéssel.

A Games Workshop társasjátéka alapján több videojáték is készült korábban, köszönhetően részben a francia Cyanide Studio fejlesztőinek, akik hamarosan ismét pályára küldik az orkokat és a többieket, de előtte akad még némi dolguk.

Hirdetés

Tavaly mutatkozott be hivatalosan a Blood Bowl 3, aminek megjelenési dátumát többször is elcsúsztatták, és jelen állás szerint csak 2022 februárjában kaphatjuk meg a teljes változatot. Korábban úgy volt, hogy ebben a hónapban megérkezik a játék korai hozzáférésű verziója, de sajnos ez a terv is kukázva lett.

A Cyanide Studio a Twitteren harangozta be, hogy a júniusi zárt béta és a játékosok visszajelzései elképesztően hasznosak voltak, hogy meglássák, mi mindenen kell még fejleszteniük. Közben a srácok arra is rájöttek, hogy picit túl optimisták voltak, amikor bejelentették a szeptemberi megjelenést az early access számára, így most közölték, hogy elcsúsztatják azt.

A csapat elég időt szeretne annak szentelni, hogy megfelelő minőségű játékot szállítsanak le megjelenéskor, de az elkövetkezendő hetekben elvileg közlik az új megjelenési időablakot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)