Hirdetés

Napi büntetés: külön kategóriát kaptak azok a streamek, amikben emberek esznek

|

A Twitch-en már rég nem csak játékok streamjeit nézhetjük élőben. A social eating egy olyan jelenség, ami megérdemelt már egy külön szegmenst.

Hirdetés

PS4-en a Ustream volt a bizarr streamek melegágya, a felhasználók PlayStation Camerájukon át engedtek betekintést életükbe. Én például egyszer kifogtam egy részeg, magában énekelgető tinilányt, mert a Live App ezt ajánlotta megtekintésre. Nem mondom, hogy megérte nézni.

A Facebook Live-val már tényleg mindenki mindent streamelhet és streamel is, nézzetek rá az élő térképre, ha szeretnétek tudni, mi folyik épp a világ különböző pontjain. Ha viszont kimondottan azt akarjátok látni, ahogy valaki élőben kajál, keressetek rá a Twitchen a social eating kategóriára, ami azokat a streameket gyűjti, melyekben valaki eszik. Nincsenek sokan és nincs sok nézőjük, de egyre nagyobb az érdeklődés irántuk. A kedvencem a fenti képen látható lány, aki kajakészítős videókat nézve eszik pizzát. Ha gyorsak vagytok, még elkaphatjátok:

Watch live video from BASOrexia on www.twitch.tv

Hol tart már a technológia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)