Hirdetés

Új trailer mesél a Devil May Cry és Bayonetta inspirálta akciójáték történetéről

|

A Soleil és a 110 Industries párosa keményen dolgozik a Wanted: Dead játékélményén, és úgy tűnik, hogy lassan minden melóval töltött óra kifizetődik.

Hirdetés

Az IGN.com megosztott egy új videót a Wanted: Deadről, ami jól láthatóan kölcsönvett pár megoldást a Devil May Cry, a Bayonetta és a Metal Gear Rising: Revengeance játékokból. Jótól lopni persze nem bűn, de csak és kizárólag akkor, ha elégedettek lehetünk a végeredménnyel.

Utóbbival kapcsolatban még nem tudunk nyilatkozni, de a látottak biztató képet festenek. Az új trailer elsődlegesen a történetre helyezi a hangsúlyt, ami elég érdekesnek tűnik ahhoz, hogy megtámassza a látványos kaszabolást.

Hirdetés

A főszereplőnk Hannah Stone hadnagy lesz, akit egy cyberpunk stílusú Hong Kongban kell majd harcba vinnünk. A hősnőnk egy Zombie Squad nevű elit alakulat tagja, melynek tagjai engedéllyel használnak az átlagosnál keményebb eszközöket a problémák elsimításához. Igen, ebbe a végtagok nagyon látványos levágása is beletartozik.

A Wanted: Dead konkrét megjelenési dátumot még nem kapott, de valamikor 2022. utolsó negyedévében számíthatunk majd rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)