Hirdetés

Veszélyben a The Agency?

|

Júniusban még minden rendben volt a Sony Seattle-i stúdiójában készülődő The Agency-vel.

Hirdetés

Aztán, mint derült égből a villámcsapás, érkezett a hír: a stúdió vezetője, a The Agency művészeti vezetője, valamint producere elhagyták a Sony-t, és saját stúdiót alakítottak Detonator Games néven. A Sony szerint személyes dolgok vezettek az elváláshoz, a lelépett fejlesztők pedig inkább nem mondanak semmit.

Egyes belső források szerint a Sony most teljesen átgondolja a már csaknem elkészült The Agency koncepciót, és késésre, valamint drasztikus változtatásokra lehet számítani. A Sony azonban cáfol mindent. Szóvivőjük kijelentette, hogy a Seattle-i stúdió munkatársai töretlenül dolgoznak a játékon, és a vezetők távozása nem befolyásolja a 2010-re beidőzített megjelenést. Reméljük így lesz, és reméljük azt is, hogy a The Agency nem sínyli meg túlságosan a vezetők lelépését, mert amit eddig láttunk belőle, az elég jól hangzik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)