Hirdetés

Videojáték macskáknak!

|

A videojáték ipar újabb és újabb lehetőségeket térképez fel. Az alkalmi játékosok után a házikedvencekre figyeltek fel.

Hirdetés

Talán egyetérthetünk abban, hogy a macskák számítanak az ember közvetlen környezetében élő állatok közül a leginkább játékos természetűnek. A CatBox fejlesztője, a Pawsitivity Games macskák százaival tesztelte az új konzolt. Az eredmények minden előzetes várakozást felülmúltak, hiszen a cirmosok rövid idő alatt felvették a véletlenszerűen lejátszott zene ritmusát, s annak megfelelően élesítették karmaikat. A zene ritmusára színes indikátorok villannak fel, a játékos macsek pedig erre reagál. Ráadásként minden egyes alkalommal extra pontokat kap, ha "ajándékot" hagy a dobozban. A pavlovi reflexekre építő játékkal van egy kis gond. Számos macska esetében figyelték meg, hogy a játéktól függetlenül nekiáll elvégezni a dolgát, amint zenét hall. A kutatók jelenleg eme kisebb malőr kiküszöbölésén dolgoznak. A Pawsitivity még nem jelentette be, hogy mikor és pontosan mennyiért dobja piacra a forradalmi terméket, de mi már alig várjuk, hogy rátehessük a mancsunkat.

catbox_360.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)