Hirdetés

Warhammer 40000: Dark Nexus Arena - hamarosan kipróbálhatjuk a 40K-s MOBA-t (videó)

|

Egy ideje nem nagyon hallottunk a Warhammer 40000: Dark Nexus Arenáról, de mint kiderült, hamarosan ki is próbálhatjuk, milyen egy MOBA ebben a sötét hangulatú univerzumban.

Hirdetés

Miután pár évig minden ismert franchise-ból MMORPG-k készültek, addig manapság a kártyajátékok és a MOBA-feldolgozások hihetetlenül divatosak, így egy Warhammer 40K-s Dota-szerű játék is kellett. Mármint annak, akinek még nincs csömöre a stílustól.

A Dark Nexus Arena azért valamennyire eltér a formula ismert játékaitól, ugyanis nekünk kell majd céloznunk, így a karaktereink irányítása inkább hasonlít majd egy twin-stick shooterre, fedezékeket is használhatunk majd, ráadásul egy bázis lerombolása helyett inkább adott pontokat kell majd elfoglalnunk a pályákon.

Hogy ezekkel a változtatásokkal mennyire sikerült élvezetes játékot alkotnia a Whitebox Interactive-nak, az hamarosan ki is derül, ugyanis december 9-én meg is jelenik a játék, de egyelőre csak a Steam Early Access-rendszerén keresztül, tehát még közel sem a végleges változatról van szó.

Hogy ebben a változatban a játék honlapján bemutatott veteránok (itt így hívják az egyes hősöket) közül melyikek lesznek játszhatóak, egyelőre nem tudni, de az kifejezetten biztató jel, hogy nem csak a káosz, az űrgárdisták, az eldar és az orkok oldaláról kerülnek ki a karaktereink, hanem a tau fajt is előhúzták a Warhammer 40K világából. 

Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)