Hirdetés

World of Warcraft - bejelentés várható szerverügyben

|

Folytatódik a Blizzard által lelőtt World of Warcraft vanilla szerver ügye, méghozzá egy bejelentés ígéretével.

Hirdetés

Pár napja írtunk róla, hogy a Blizzard nyilatkozott arról a rendkívül népszerű World of Warcraft tört szerver lelövéséről, amit a Nostalrius csapat üzemeltetett. Legfőbb indokként a cég szellemi tulajdonának megvédését hozták fel, ugyanakkor arról is biztosították a játékosokat, hogy felvették a kapcsolatot a Nostalrius tagjaival. 

A Blizzard pedig nem beszélt a levegőbe, valóban összeülnek a Nostalrius csapattal megbeszélni a lehetőségeket: ezt először a vanilla szerver üzemeltetői harangozták be Twitteren keresztül, akik hozzátették, hogy bejelentésre számíthatunk a hétvégén: 

Ezt később az eredeti WoW egyik játékdizájnere, Mark Kern is megerősítette. Mark volt az, aki támogatta a vanilla szerverek elindításáért létrehozott petíciót és aki kijelentette, hogy személyesen fogja elküldeni a Blizzard vezérigazgatójának, Mike Morhaime-nek a petíciót, ha eléri a 200 ezer aláírást. Azóta közel 250 ezer felhasználó fejezte ki támogatását a felhívás iránt, Kern pedig láthatóan tartotta a szavát.

Várjuk a további fejleményeket, a rajongók pedig talán kicsit reménykedhetnek is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)