Hirdetés

World of Warcraft: Legion - a launch trailer megmutatja, mekkora bajban van Azeroth

|

Éjféltől játszható Európában a World of Warcraft: Legion, a megjelenés örömére pedig megérkezett a launch trailer.

Hirdetés

Lehet, hogy azok, akiket ez a videó a legjobban érdekel, épp alszanak az éjszakai World of Warcraft: Legion maraton után, vagy játszanak hirtelen, váratlan betegszabadságuk alatt, de sebaj, mindenkinek érdemes megnézni.

Azerothot új veszély fenyegeti, és most rajtunk a sor, hogy megmentsük. Visszatér sok régi ismerős egyik és másik oldalon, rengeteg új küldetés vár ránk, és már tudom, hogy ha egyszer eljutok odáig, az első dolgom lesz megszerezni a karakterem kasztjához tartozó Artifact fegyvert. Valószínűleg nem a 4-es Tauren Druidom vagy a 9-es Pandaren Monkom lesz az (érdemben a Wrath of the Lich Kinggel játszottam utoljára, a Mists of Pandariába csak belenéztem, amíg le nem járt az ajándék előfizetés, úgyhogy úgy döntöttem, elölről kezdek mindent), de a 100-as boostomat még nem használtam el. A cement sámánoknak járó Doomhammer elég csábító, de egy Warglaive-et is elfogadnék.

Így vagy úgy, trailer fent, jó játékot, aztán majd számoljatok be, hogy tetszik a kieg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)