Hirdetés

Xi3 Piston - itt a pontos dátum és ár

|

Bejelentették a Xi3 Piston megjelenésének dátumát, specifikációit és elárulták azt is, hogy mennyibe fog kerülni a pofás kis konzol.

Hirdetés

A XI3 Pistonról a napokban kiderült, hogy nem egy hivatalos Steam Machine lesz, mint azt sokan gondolták - teszem hozzá teljesen jogosan -, de ettől függetlenül még egy nagyon érdekes koncepció.

A Xi3 bejelentette, hogy a Piston megjelenése november 29-én várható és összesen 999 dollárba került majd, ami körülbelül 222 000 forintnak felel meg. De mit is vásárolunk majd ennyiért? A konzolszerű PC-ben alapfelszereltségként lesz egy  3.2 GHz AMD Trinity Processor, 8GB RAM és egy 128GB-os SSD, de a Piston megbír majd két 512 GB-os mStatát is. 

Alapvetően három monitort köthetünk majd rá, köszönhetően a Radeon 7000-es sorozatú AMD szériának. A Piston előre letöltött játékokkal érkezik majd és különféle kontrollereket is támogat, ezért a játékoson múlik, hogy az asztalánál szeretné PC-ként, vagy a kanapén tespedve konzolként használni a Xi3 pofás kis dobozát. 

További információkért érdemes lesz böngészni a Xi3 Piston hivatalos oldalát. Nektek hogy tetszik a konzol-PC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)