Hirdetés

Yakuza 3 - trailer, screenshot és demó érkezett

|

A demó után öt screenhot és egy szereplőket bemutató trailer lelkesíti a jónépet a Yakuza 3 fogadására.

Hirdetés

A SEGA tovább egyengeti a március 12-én végre Európában is partraszálló Yakuza 3 útját. Tegnap egy akció keretében több gyártó is kedvezményeket, frissítéseket vagy demókat ajánlott az európai PlayStation Store-ban, ahol a legnagyobb sikert a Yakuza 3 demója könyvelhette el.

Az első fejezetet ismerhetjük meg a bemutatóból, bár a játék igazi "kaszabolós arcát" nem láthatjuk, mivel egyelőre yakuza kardunkat nem nagyon kell villogtatni - leginkább csak Tokió utcáin sétálgatni, golfozni vagy árvaházat üzemeltetni lehet... A demó sikerei után néhány látványos screenshot-ot, és egy trailer-t tett közzé a SEGA, amiben bemutatkoznak a fontosabb szereplők. Nézzétek teljes képernyőn, mert érdemes!

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)