Hirdetés

YouTube Red - hamarosan fizethetünk a videózásért

|

A YouTube még októberben elindítja YouTube Red szolgáltatását, ami havi 10 dollárért kiemel a mezei YouTube-ozók tömegéből.

Hirdetés

Egy ideje már szó van arról, hogy a YouTube előbb-utóbb elindítja fizetős szolgáltatását. Ma hivatalosan is bejelentették a YouTube Redet, ami nem  is hangzik annyira rosszul. Már ha valaki nem asszociál másra a név hallatán.

Október 28-ától még csak az Egyesült Államokban indul, és havi 10 dollárért (kb. 2700 forintért) a reklámmentesség mellett egyéb extrákat is kínál. Az első pár hónapban csak két funkcióval lesz több (az előfizetők lementhetik a videókat offline megtekintésre, vagy hallgathatják őket a háttérben okoseszközeinken), de később zenestreamelés és exkluzív tartalmak is járnak majd. Egyelőre nem tudni, mikor terjesztik ki más régiókra is, de azért annyira nem türelmetlenkedünk. Aki előfizet, vigyázzon, ne keverje össze a YouTube Redet valami mással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)