Hirdetés

Három ajándékot ad az Epic Games, köztük a legújabb Tomb Raider játékkal

|

Már önmagában ezért is nagyon ajánlott felkeresni az Epic Games Store-t a héten.

Hirdetés

Különösen jó hét ez az ajándékokat meg nem vető játékosok számára, hiszen ma este 7-től szeptember 5-én este 7-ig lesz ingyenes az első, 20. születésnapját ünneplő Mafia játék a Steamen. Látszik rajta, hogy nem friss, de még ma is élvezetes játszani - aki meg modernebb élményre vágyik, a Definitive Editionnel élheti át újra a sztorit.

Mindeközben az Epic Games menetrend szerint ajándékoz, ezúttal három tételt kínál mindenkinek, aki hajlandó 3 percet arra szánni, hogy megnyissa az EGS-t, és megnyomja a megfelelő gombokat.

Hirdetés

A három közül a legkevésbé izgalmas az ingyenesen játszható kidobós multiplayer játék, a Knockout City kiegészítő csomagja, az Armazillo DLC, ami különféle skineket tartalmaz. Mindenki megkapja, aki letölti a játékot az Epic Games Store-ból.

Talán többeket hoz lázba a Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, ami egyébként volt már korábban ingyenes, de most pótolhatja mindenki, aki lemaradt. A legutóbbi Tomb Raider trilógia záró része szép, izgalmas, kötelező az akció-kalandjátékok kedvelőinek, de érdemes a 2016-os rebootot és a Rise of the Tomb Raidert is lenyomni előtte.

A hét harmadik ajándéka a Submerged: Hidden Depths, egy gyönyörű kalandjáték, melyben egy elsüllyedt város környékét kell felfedeznünk csónakban ülve és gyalogosan.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mindhármat szeptember 8-áig kaparinthatod meg úgy, hogy ellátogatsz a fenti linkeken keresztül az Epic Games Store-ba (vagy megnyitod a PC-s klienst), majd rányomsz a GET gombra, és bejelentkezés után a Place Orderre. Akkor is érdemes ezt megtenni, ha nem vagy gépközelben vagy nincs elég szabad helyed, a játékok ugyanis megmaradnak a könyvtáradban.

A jövő heti ajándékok a Hundred Days - Winemaking Simulator és a Realm Royale Reforged.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)