Hirdetés

Ingyen adja egyik legjobb játékát a Ubisoft

|

Egészen november 25-éig bezsebelhetjük a Splinter Cell Chaos Theory PC-s változatát.

Hirdetés

Nagyon örülnénk, ha végre arról számolhatnánk be, hogy új résszel bővül a Splinter Cell sorozat (és egy kicsit kevésbé, ha ez egy mobilos, VR-os, vagy free-to-play cím lenne), de egyelőre marad a nosztalgiázás az eddig megjelent öt résszel. Ezúttal a harmadik, sokak által a legjobbnak tartott epizódot szerezhetjük meg.

Mától november 25-éig ingyen adhatjuk hozzá Ubisoft fiókunkhoz a Splinter Cell: Chaos Theoryt. A 2005-ben megjelent játék 2008-ban játszódik, a Távol-Kelet a háború szélén áll, így Sam Fishernek - és az NSA egyéb ügynökeinek - bevetésekre kell indulnia.

Hirdetés

Megjelenésekor magas értékeléseket kapott, és még ma is teljesen élvezhető. Ha nem próbáltátok még, azért, ha szerettétek korábban, azért szerezzétek be úgy, hogy ellátogattok a fenti linkre, rákattintotok a GET IT FOR FREE gombra, majd bejelentkeztek Ubisoft Connect fiókotokba, és már tölthetitek is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)