Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy különleges játék, ha sietsz

|

Ajándékkal hívja fel a figyelmet épp most zajló tavaszi vásárára a GOG.com.

Hirdetés

Aki nyitott szemmel jár és/vagy rendszeresen látogatja a GS oldalát, pár év alatt hatalmasra duzzaszthatta játékgyűjteményét - méghozzá ingyen -, és egyelőre semmi sem utal arra, hogy az ajándékok áradata elapadhat. A legbőkezűbb változatlanul az Epic Games Store, de a CD Projekt által fenntartott GOG.com sem szűkmarkú.

Az eredetileg a régi játékok megőrzése céljából létrehozott piactéren néhány napja vette kezdetét a tavaszi vásár több mint 5500 ajánlattal, köztük a hosszú idő után visszatért Alpha Protocollal.

Hirdetés

Természetesen a bőséges választék dacára is előfordulhat, hogy nem találunk semmi kedvünkre valót, esetleg keveselljük a kedvezmény mértékét, de ekkor sem kell üres kézzel távoznunk, mivel előtte még gyorsan bezsákolhatjuk a Thig Trunk 2018-ban megjelent pakliépítős hack & slash játékát. A Book of Demons című műfajkoktélban mágikus kártyalapokat használva vesszük fel a harcot a sötétség seregeivel procedurálisan generált dungeonökben egy katedrális alatt.

A megszerzéséhez elég a fenti linkre bökni, majd ebben a sorrendben megnyomni a Go to giveaway és Add to library gombokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)