Hirdetés

Ingyen szerezhetsz meg egy különleges stratégiai játékot Black Friday alkalmából

|

A Terroir mottója akár az is lehetne, hogy: "Borban az igazság."

Hirdetés

Második felvonásához érkezett a GOG.com óriási Black Friday vására, ami azt jelenti, hogy új akciót hirdetett meg a CD Projekt által üzemeltetett piactér: az Insomnia deal keretében háromóránként frissül az ajánlat, egy-egy játékot áraznak le jelentős mértékben, köztük olyan címeket, mint a Pathfinder: Wrath of the Righteous, a Song of Conquest és a Scorn.

A hír írásakor a Call of Juarez: Gunslinger kínálta magát 80 százalékkal olcsóbban, mindössze 2,51 dollárért, de villámgyorsan elfogyott a korlátozott készlet. A következő játék pedig egy hangulatos, belső nézetes indie játék lesz, ugyanis a GOG ravasz módon nem árulja el a játék címét, mindössze egy rövid leírással gondoskodik arról, hogy a visszaszámláló lejártakor megint felkeressük az oldalt, majd újabb három óra elteltével ismét így tegyünk. Egészen az akció végéig.

Hirdetés

Ezzel párhuzamosan pedig a korábban elhangzott ígérethez híven hozzáadhatjuk kollekciónkhoz a második ajándék játékot, amely nem más, mint a General Interactive fejlesztette Terroir, egy randomizált tycoon játék, amelyben egy borászatot vihetünk sikerre 60 év alatt. A szőlőtermesztéstől a bor palackozásán keresztül az elmaradhatatlan kastély csinosítgatásáig mindenre oda kell figyelnünk, még versenyeken is részt vehetünk, de a rossz időjárás és más véletlenszerű események egy szempillantás alatt tönkretehetik, amit évek munkájával felépítettünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)