Hirdetés

Ingyenes lesz a LAN-partik kedvenc FPS-e a QuakeCon alatt, sőt ráadás ajándékot is kaphatunk

|

Az id Software klasszikusát ingyen hozzáadhatjuk gyűjteményünkhöz, míg a rendezvény tart.

Hirdetés

Sokan őrzünk kellemes emlékeket a 3D-s hőskorszak sztárjáról, a legendás id Software első olyan játékáról, amelyben már poligonokból épültek fel a pályák és az ellenfelek egyaránt. Az 1996. június 22-én debütált lövölde köré szerveződött közösségi megmozdulások legnagyobbikából kinőtt QuakeCon ma nem csupán a világ talán leghangulatosabb LAN-partija, hanem egy olyan rendezvény is, amelyen az id Software-t is birtokló Bethesda bemutathatja, milyen újdonságokkal készül. Az idei lett volna a 25., jubileumi alkalom, ezért is szomorú, hogy a koronavírus miatt online QuakeCon fogja felváltani.

Hirdetés

A digitális alternatíva augusztus 7-e és 9-e között fut majd, és aki ebben az intervallumban bejelentkezik saját Bethesda-fiókjába, továbbá belenéz a közvetítésbe a Bethesda Twitch-csatornáján, az megkapja ingyen a Quake-et, ami a rendezvény végeztével sem tűnik el gyűjteményéből. Ezzel párhuzamosan gyűjtés is indul jótékony célra, és amennyiben összejön a kiadó által remélt tízezer dollár, akkor bónuszként nekünk ajándékozza a Quake II-t is.

Valószínűleg sem a Starfieldről, sem pedig a The Elder Scrolls VI-ról nem esik majd szó az online QuakeCon alatt, de a Deathloop és a Ghostwire: Tokyo várhatóan felbukkan majd valamilyen formában, ahogy a Dishonored világára épülő asztali szerepjáték is. Emellett pedig az arra kíváncsiak végignézhetik a Quake World Championship idei döntőjét is.

Természetesen szólni fogunk majd, amint mehettek az ajándék Quake példányotokért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)