Arcade Zone

Arcade Zone kép

Az Arcade Zone egy retro játékválogatás Wii-re. A régi érmés játékgépek korát idézi vissza az ember nappalijában, sok klasszikusnak számító játékkal. A játék kihasználja a Wii adta lehetőségeket az érzékelők terén, ami fokozza a játékélményt. Azonban az Arcade Zone csak összegyűjtötte és próbálta mai köntösben tálalni a régmúlt klasszikusait, amivel ideig-óráig elvan az ember, de nem tovább. Ugyanis semmi új ötlet nincs a nap alatt. Fogták, ami egyszer működött, még a hőskorban és újra el akarják adni a játékosoknak. Így a játék csak azoknak "ajánlható" akik még esetleg nem ismerték a "nagy öregeket", vagy akire rátört a retro láz, a többiek inkább keressenek más játékot, vagy menjenek le a játékterembe egy-két gyors menet erejéig.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)