Disney Infinity 3.0

Disney Infinity 3.0 kép

A Disney Infinity 3.0 a Disney Infinity sorozatának legújabb felvonása és egyben a Skylanders franchise legnagyobb riválisa, ami tovább erősíti a "Toys to Life" forradalom terjedését. Három hatalmas kampány vár az érdeklődőkre ebben a sandbox jellegű akciójátékban, ebből kettő a Star Wars világába kalauzolja el a játékosokat. Ebből fakadóan számos figurát tartalmaz a 3.0, a Darth Vader, Luke Skywalker és Leia bábuk például kihagyhatatlan kellékek. A vezethető járművek, a változatosabb kampány és a csiszoltabb harcrendszer mellett egy továbbfejlesztett Toy Box garantálja a felhőtlen szórakozást a fröccsentett figurák rajongóinak.

Elolvasom a tesztet

Bezárt az Avalanche Software, nem lesz több Disney Infinity

Hír | 2016.05.11 07:15

A Disney úgy döntött, felhagy a konzolos játékok kiadásával, és nem csak a Disney Infinity sorozat fejlesztését szüntette be, de 300 emberétől is megvált.

Disney Infinity 3.0 - trailert kapott a Marvel Battlegrounds

Hír | 2016.03.02 11:40

Egy trailerrel hangolódhatunk rá a Disney Infinity 3.0 következő nagy dobására, az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz kapcsolódó Marvel Battlegroundsra és a fejlesztők beavatnak minket a jövőbeli terveikbe is.

Ilyen lesz a Star Wars: Az ébredő Erő játékban

Hír | 2015.11.29 08:06

A termékkapcsolás kimaxolása érdekében a Star Wars: Az ébredő Erő premierje előtt a Disney Infinity 3.0 a filmmel kapcsolatos játékszettekkel bővül.

Disney Infinity 3.0 teszt - Star Warsból is jeles

Teszt | 2015.11.24 20:32

A Skylanders figuragyűjtőgetős riválisának továbbfejlesztett kiadása, a Disney Infinity 3.0 már Star Wars karakterekkel is vagánykodik.

Disney Infinity - az Apple TV-s készletben Steelseries kontrollerrel erősít

Hír | 2015.11.12 13:40

A Disney Infinity új Star Wars készlete megjelent az Apple TV-re is egy elég komolyan megpakolt csomaggal.

Disney Infinity 3.0 - már Darth Maul is játszható

Hír | 2015.11.04 10:20

Újabb figurák váltak elérhetővé a Disney Infinity 3.0 számára, köztük a Star Wars új trilógiájának egyik kedvelt gonosza, de a Bosszúállók sem maradnak ki a mókából.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)