Hirdetés

Jön a hivatalos Assassin's Creed színező

|

Az asszaszinoknál elengedhetetlen, hogy halálpontosak legyenek, így ti sem mehettek majd ki a vonalból, ha hozzáláttok az első Assassin's Creed színezőnek.

Hirdetés

Bár a következő Assassin's Creed játékot jó esetben is csak jövőre kapjuk meg (ez lehet az Assassin's Creed Empire), addig több módon is el tudunk merülni az asszaszinok univerzumában: választhatjuk a jelenlegi generációs asszaszinokat a The Ezio Collection képében, beülhetünk decemberben a filmváltozatra, vagy nekiállunk színezni. 

Jól hallottátok, az Assassin's Creed regények hazai kiadója, a Fumax nemrég jelentette be Facebookon, hogy egy igazi különlegességgel lepik meg a hazai rajongókat: jön a puhatáblás, hivatalos Assassin's Creed színező, amely egy gyűjtő polcáról sem hiányozhat. 

A Fumax információi szerint a színezőben található képek egytől-egyig ikonikus jeleneteket ábrázolnak az Assassin's Creed játékokból. Közismert artworköket, vagy a szereplőket, főbb orgyilkosokat bemutató karakterrajzokat vehetünk majd szó szerint kezelésbe, ha november végén megjelenik a kiadás - márpedig ez a kiadó célja. (A kiemelt kép illusztráció.) 

Nektek felkeltette az érdeklődéseteket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)