Hirdetés

Befutott az élőszereplős Resident Evil sorozat első, magyar feliratos trailere

|

A Netflix Resident Evil szériájának húzóneve Lance Reddick lesz.

Hirdetés

Nagy volt a felbolydulás, amikor kiderült, hogy egy élőszereplős Resident Evil sorozat fogja erősíteni a Netflix felhozatalát - a zavart pedig az okozta, hogy ebben a projektben Albert Weskert a John Wick filmek színésze, Lance Reddick alakítja, ami sok rajongónál kiverte a biztosítékot. A széria azonban a negatív hangok ellenére is megvalósult, és mint ahogyan az márciusban kiderült, a nyár közepén már nézhetjük is. A streamingszolgáltató már csak az első előzetessel volt az adós, ezt most pótolta.

Hirdetés

A szimplán csak Resident Evil névre keresztelt sorozat középpontjában Jade Wesker áll majd, aki közel tizenöt évvel a halálos vírus kitörése után, 2036-ban próbál meg életben maradni New Raccoon City zombiktól hemzsegő városában. De Jade-et nem csupán az élőhalottak fenyegetik, hanem apja Umbrella vállalattal való kapcsolatai és húga, Billie sorsa is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A történet bemutatja, hogy mi történt a múltban és azt is, hogy mi a helyzet a jelenben. Íme egy kis kedvcsináló az eseményekből: 

A Resident Evil újradefiniálását ígérő projekt július 14-én rajtol el a Netflixen. Bízunk benne, hogy jobban fog elsülni, mint a Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)