Hirdetés

Death Stranding - Mads Mikkelsen is játszik Kojima új játékában?

|

Lehet, hogy nem csak Norman Reedus csatlakozott a Death Stranding fejlesztéséhez, egy másik ismert és közkedvelt színész bevonására is több jel utal.

Hirdetés

Hideo Kojima legnagyobb és legfontosabb projektje lehet a Death Stranding, miközben a Konami csak próbál valamit kezdeni a Metal Gear sorozattal. Úgy látszik, ebben a harcban mindenki Kojima oldalára áll, és a dizájner tulajdonképpen jól is jár a szakítással.

Az már biztos, hogy Norman Reedus szerepel a játékban, mi több, főszereplője lesz. Egy YongYea nevű videós aktívan figyelte a közösségi média különböző platformjait, és Twitter valamint Instagram posztokból kikövetkeztette, hogy az egyebek mellett a Hannibal sorozatból ismert, de a Zsivány Egyesben és a Doctor Strange-ben is játszó Mads Mikkelsen szintén közreműködik a Death Stranding fejlesztésénél. A levezetése, amit fent láthattok, egészen csodálatos.

A Death Stranding PS4-re és várhatóan PC-re jön, még nem tudni, mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)