Hirdetés

Destiny képpel illusztrálta a Szaturnuszról szóló hírét a Yahoo News

|

Egy egészen picit kínos az, amikor egy ilyen hírhez egy jól láthatóan játékból lőtt képet teszünk.

Hirdetés

A Yahoo (tudjátok, az oldal, amelyik majdnem Google, csak senki nem használja) híroldalán felbukkant egy anyag a Szaturnuszról, amihez a kedves író egy Destiny képet rakott ki.

Szeretnénk azt gondolni, hogy tulajdonképpen van értelme, hiszen a cikkben a Titánon lehetséges életről beszélnek, és a Titan a Szaturnusz egy holdja, és a Destiny egyik kasztja. De az is lehet, hogy emberünk nem itta meg a reggeli kávéját. Velem is volt már ilyen, nem ítélkezem.

Az teljesen nyilvánvaló, hogy ez egy nem valódi felvétel a Szaturnuszról. Legalábbis annak kellene lennie, ha már másért nem, akkor a képernyő közepén diszkréten lebegő űrhajó miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)