Hirdetés

Épp csak vízvezeték-szerelés nincs a Super Nintendo World élményparkban

|

Jövő év elején nyílik meg a második Super Nintendo World, ami a Nintendo-rajongóknak óriási élmény lehet.

Hirdetés

Nem mintha bármikor úgy tűnt volna, hogy kezd veszíteni népszerűségéből a Nintendo legfontosabb, legismertebb karaktere, Mario, de a kiadó most úgy érezte, minden fronton ki kell szolgálnia a rajongókat. Áprilisban érkezik a Super Mario Bros. film, tele mindenféle utalásokkal, amik miatt már eleve örömmel ülhet be rá minden fan, de még jobb élményt nyújthat nekik a Super Nintendo World, egy tematikus élménypark, mely - ellentétben azzal, amit a neve sugall - csak egy Nintendo-világba, a Gombakirályságba invitál minket.

2021-ben nyílt meg az első park Japánban, és 2023. február 17-én lehet először belépni a Universal Studios Hollywoodban található másába, viszont lesznek hiányosságok az eredetihez képest.

Hirdetés

Az élményparkban Mario Kartozhatunk egy AR-szimulátorban, beülhetünk egy tematikus kávézóba, exkluzív ajándéktárgyakat vásárolhatunk, ugrándozva ütögethetünk kérdőjeles kockákat, és mindenféle interaktív kalandokban és kihívásokban vehetünk részt, amikből az alábbi videó ad ízelítőt. A Japánban megtalálható Yoshi's Adventure attrakciót viszont nem vették át, állítólag helyhiány miatt.

A harmadik Super Nintendo World 2025-ben nyílhat meg Orlandóban, két év múlva pedig egy Donkey Kongos területtel bővítik az eredeti, japán parkot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)