Hirdetés

Ezzel a méregdrága szoborral végre te érezheted magad nagynak Lady Dimitrescu mellett

|

Kicsiben is remekül mutat a Resident Evil Village nagyasszonya.

Hirdetés

A pozitív fogadtatásban részesült hetedik epizód után a Capcom másodszor is megmutatta, hogy bőven van még kraft a nagy múltú Resident Evil-szériában, a tavaly májusban megjelent Village ugyanis hatalmas siker lett, nem kis részben a játék instant ikonikussá vált főgonoszának, a 290 cm magas Lady Dimitrescunak köszönhetően.

A környéket terrorizáló grófnő alaposan megmozgatta a rajongók fantáziáját, így sorban özönlöttek hozzá a különböző modok, köztük egy olyannal, ami még nagyobbra növelte a karaktermodellt. Most viszont azoknak szolgálhatunk jó hírrel, akik egy kisebb Ladyre vágynak, a PureArts ugyanis teljesíti a rendelést.

Hirdetés

A videójátékos szobrok nagy tapasztalatú gyártója korábban a RE-széria második és harmadik részéhez is készített figurákat, most pedig a Village került műsorra. A PureArts Lady Dimitrescuja 1/4-es méretarányban érkezik, vagyis 88,9 cm, ami az ihletőjéhez képest ugyan apró, szoborként viszont tekintélyesnek mondható. A lenyűgöző részletességű dísztárgy polyresin műgyantából és textilből készült, a 100 példányban piacra dobott exkluzív kiadás vásárlói pedig még egy életnagyságú fém replikát is kapnak mellé Dimitrescu kulcsáról.

Jobban mondva kaptak, ezt a csomagot ugyanis már el is kapkodta a nép, a többieknek azonban még mindig ott az ördögi 666-os darabszámban elérhető normál kiadás, amiből csak a kulcs hiányzik. A mini-Dimitrescu sajnos nem olcsó mulatság, kemény 1499 dollárt, vagyis 605 ezer forintot kell leszurkolni érte.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ezért cserébe egyedi szabású ruhával, levehető kalappal, két beállítható pózzal és egy fa/márvány hatású állvánnyal köszönt be a házunkba a grófnő rémuralma, már ha ki tudjuk várni a 2023 harmadik negyedévére ígért szállítást.

A termékről egy videós kedvcsináló is készült, amelyet ide kattintva tudtok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)