Hirdetés

Mirror's Edge sorozat készül

|

Sokféle bejelentésre számítottunk a Mirror's Edge franchise-zal kapcsolatban, csak éppen arra nem, hogy a tévéképernyőkre költözik a parkour széria. Pedig így lesz.

Hirdetés

Bár áprilisban kissé szíven ütötte a rajongókat, hogy elhalasztották a Mirror's Edge: Catalyst megjelenését, mégis alaposan el voltunk kényeztetve hírekkel, hiszen megkaptuk a gépigényt, volt lehetőségünk kipróbálni a zárt bétát, illetve láthattuk a launch trailert is, így mindjárt gyorsabban telik az idő a június 9-re tervezett premierig. 

Legnagyobb meglepetésünkre a Deadline most úgy értesült, az Electronic Arts megállapodott az Endemol Shine Studios-szal, hogy utóbbi sorozatot készíthessen a DICE belső nézetes parkour szériája, a Mirror's Edge alapján. A széria főszereplője természetesen Faith lesz, a képzett harcos és runner, akinek akkor csöppenünk bele a történetébe, miután gyilkosság vádjával lecsukják. 

Az Endemol Shine Studios elnöke, Sharon Hall szerint a Mirror's Edge-et tisztán látják franchise-ként a globális TV-nézők számára, elvégre egy erős női főhőssel és elhivatott rajongótáborral rendelkező világmárka ez, amellyel az Electronic Arts és a DICE csodálatos munkát végeztek. Több részlet egyelőre nem derült ki a Mirror's Edge sorozatról, de mindenképpen érdekes az ötlet. Ti hogy látjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)