Hirdetés

Hallottál már Nintendo zenéket jazz feldogozásban?

|

A Nintendo Switch bemutató után a szervezők úgy érezték, egy jazz banda elég erős lenne az esti bulihoz. Természetesen Nintendo zenéket dolgoztak át, érdemes meghallgatni!

Hirdetés

A múlt hétvégén megtartott Nintendo Switch eseményen tényleg szinte mindent megtudtunk az új konzolról és az arra várható játékokról. Izgalmas két nap volt, amit a szervezők egy zseniális koncerttel fejeltek meg.

A 18 tagú Nintendo Special Big Band a klasszikus dallamokat jazz feldolgozásban tálalta. Voltak itt Kirby, Animal Crossing, The Legend of Zelda, Fire Emblem, Mario Kart és Super Mario Bros számok is, sok más mellett.

Elképesztően tehetséges banda, akik varázslatot műveltek a színpadon. Zene- és játékrajongóknak mindenképp érdemes végighallgatnia az egészet, elejétől a végéig a fenti képre kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)