Hirdetés

Rajongói játékban alakíthatunk ki mélyebb románcokat a Cyberpunk 2077 karaktereivel

|

Keanu Reeves karaktere sem maradhatott ki a Cyberbang 2069-ből.

Hirdetés

Van, aki már el is felejtette a Cyberpunk 2077-et, olyan régen játszott vele (hogy probléma nélkül vagy sem, az más lapra tartozik), más viszont arra vár, hogy megérkezzen a next-gen patch és az új generációs konzolokon, az erősebb hardver előnyeit kihasználva élhesse át a CD Projekt RED sci-fi akció-szerepjátékának kalandjait.

Az előbbi kategóriába esők már tisztában vannak vele, hogy milyen lehetőségeket kínál a játék szívügyek tekintetében, és elsősorban őket célozza meg a háromfős Triple Thirst alkotása, a Cyberbang 2069 névre keresztelt visual novel.

Hirdetés

A Cyberbang 2069 célja, hogy kibővítse a Cyberpunk 2077 romantikázási lehetőségeit és történeteket adjon a kisebb karaktereknek. Sandayu Odával már végeztek, Goro Takemura, Viktor Vektor és Johnny Silverhand egyelőre még csak demót kaptak, de további szereplők is bekerülnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A végeredmény teljesen ingyenesen elérhető korhatáros, valamint visszafogottabb változatokban is. A Cyberbang 2069 egyik készítője, Nara a következőket mondta arról, hogy miért kezdtek neki a projektnek: 

"Alapvetően szomorú voltam, mert nem randizhattam Goróval a Cyberpunk 2077-ben. Hetero női V-ként csak egy választásom volt. River rendben van, de egyetlen románclehetőség? Ez egyszerűen szomorú."

Felmerülhet a kérdés, hogy mit szól mindehhez a CD Projekt RED, mivel a szolgáltatási feltételek között szerepel az is, hogy nem engedélyezettek a Cyberpunk 2077 alapú videojátékok, ám a Triple Thirst szerint a stúdió engedélyével dolgoznak, zöld utat kaptak a csapattól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)