Hirdetés

Simán törölhető a Halo: Infinite idegesítő intrója

|

Ha nem lehet átugrani, hát meg kell tőle szabadulni.

Hirdetés

Habár a Halo Infinite hivatalosan csak december 8-án jelenik meg, az ingyenes multiplayer mód bétáját már november közepe óta gyűrhetik az érdeklődők. A látványos rohamot generáló rajt visszajelzései eddig többnyire pozitívak, a főmenü előtti átugorhatatlan intro viszont sokaknál kiverte a biztosítékot.

A 20 másodperces film részben a betöltés elfedésére szolgálna, ám aki gyorsabb vason futtatja a játékot, annak valóban feleslegesen rabolja az idejét. Nemrég viszont felfedezték, hogy a steames változat esetében simán törölhető az intro, sőt, akár még ki is cserélhetjük.

Hirdetés

A videó ugyanis egy egyszerű MP4-fájl a Steam\steamapps\common\Halo Infinite\videos mappában, így ha kitöröljük, a betöltést követően azonnal a Halo Infinite nyitóképernyőjén találjuk magunkat.

Ha pedig kreatív hangulatban vagyunk, bármit berakhatunk az eredeti anyag helyett, amíg ugyanazt a fájlnevet használjuk. A lehetőséget elsőként kiszúró Jason Lamb például a Shrek ikonikus nyitányával turbózta fel az indítást:

A nagy csereberélés közepette ugyanakkor érdemes fejben tartani, hogy a frissítésekkel visszakerülhet az eredeti intro, így ne lepődjünk meg, ha az egyik update után esetleg ismét az fogad. A Halo Infinite egyébként nemrég aranylemezre került, így remélhetőleg tényleg nincs már sok hátra a decemberi rajtig, amikor végre belekóstolhatunk az ígéretesnek tűnő kampányba is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)