Hirdetés

Gaming kategóriával bővült a Spotify

|

Mostantól a gamereknek való lejátszási listákat is megtalálhatunk a Spotifyon, és a játékok aláfestő zenéivel is összefuthatunk.

Hirdetés

Jó néhány játék nem csak az atmoszférához illő korrekt muzsikával szolgál, hanem olyan fülbemászó dallamokkal kényezteti a játékosok hallószervét, amiket akár a buszon is kedve támad meghallgatni. Emellett sok játékos szeret a lövöldözős, autóversenyzős, vagy focis játékuk tempójához illő zenéket hallgatni, mikor a játék eredeti nótáit már unja. A Spotify Gaming részét nekik találták ki.

A Spotify Gaming lejátszási listákat és a játékok hivatalos zenéit gyűjti egy kalap alá. A válogatások között megtalálható a Power Gaming, a RetroWave, és a Top Gaming Tracks. Ezen kívül olyan, a gamer társadalom ismertebb arcainak is, mint Day[9] és Sneaky Zebra megtalálhatóak a listái.

Ezek mellett olyan játékok zenéibe hallgathatunk bele, mint a nemrég debütált No Man's Sky, az Uncharted 4, a Halo vagy Dragon Age játékok, és még folytathatnám.

Ti belehallgattatok valamelyik válogatásba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)