Hirdetés

Másodszorra még látványosabb a Mario Bros. parkour (videó)

|

Egy kis CGI segítségével egy kis jelmezes parkourból is egy igazi Mario-pálya lehet, felszedhető érmékkel, legyőzésre vágó goombákkal és minden mással, ami kell.

Hirdetés

A Dark Pixel csapata már korábban is megpróbálkozott a parkourozó Mario és Luigi ötletével, a 2013-as videót pedig annyian nézték meg, hogy most újra visszatértek a koncepcióhoz, amit ha lehet, még jobban sikerült megvalósítaniuk. Például nem esik le folyton Mario sapkája.

Az alapötlet nem változott sokat, a zseniális mutatványokat Ronnie Shalvis és Calen Chan ezúttal is Luiginak és Mariónak öltözve adták elő, majd néhány jól elhelyezett CGI-effekttel és persze a játékból vett hanghatással érték el a teljes Mario-hangulatot. Ezúttal néhány bonyolultabb ellenfél, mint például a Bullet Billek szerepeltetését is bevállalták, ahogy tettek néhány kiváló utalást a sorozat legújabb részére, a Super Mario Makerre is.

Egyébként ha kíváncsiak vagytok a srácok többi munkájára, érdemes például megnézni Ronnie egy másik videóját, ahol az ezúttal Luigiként szereplő srác egy Minecraftos parkour-videó főszereplője volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)