Hirdetés

Uno-kártyával semlegesítette a sárga lapot az egyik játékos egy jótékonysági mérkőzésen

|

Mivel youtuberek és gamerek játszottak egymással, a bíró is elfogadta a rendhagyó húzást.

Hirdetés

A hétvégén Londonban, a West Ham United tökéletesen elnevezett London Stadiumában rendeztek meg egy jótékonysági mérkőzést, amin a Sidemen FC és a YouTube Allstars rúgta a bőrt - két olyan csapat, amelynek tagjai youtuberek és játékosok. Előbbi nyert 8-5-re, de nem ez számít igazán, hanem az, ami a meccs 78. percében történt.

Ekkor ugyanis Mark Clattenburg bíró sárga lapot ítélt meg a 2,32 millió YouTube-feliratkozóval büszkélkedő Max Foshnak, aki erre előkapott a zsebéből egy zöld Uno-kártyát, mellyel lényegében "visszacsapott" a játékvezetőre, így kivédve a büntetést.

Hirdetés

Tényleg sikerült neki: Clattenburg eltette a sárgát, és nem írta fel a vétséget.

A mérkőzés teljes bevétele - amit hatvanezer néző dobott össze - a Campaign Against Living Miserably (CALM), a Teenage Cancer Trust és a Rays of Sunshine szervezetek között oszlik meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)