Hirdetés

A Galaxis Őrzői 2 - Thor is szerepel majd benne?

|

Egyáltalán nem lenne meglepő, ha Asgard igazi örököse is tiszteletét tenné a következő kozmikus Marvel filmben.

Hirdetés

Ahogy haladunk előre az időben, úgy lesz egyre bonyolultabb a kapcsolat az egyes Marvel filmek között. Korábban kiderült, hogy a Galaxis Őrzői a rendkívül sikeres bemutatkozásuk után nem csak a saját folytatásukban, hanem a Bosszúállokban is vendégeskednek majd, most pedig az a hír járja, hogy Thor fog beugrani Starlordékhoz.

A felvetés egyáltalán nem meglepő, hiszen Thor és a Galaxis Őrzői mind a Marvel képregények kevésbé ismert kozmikus oldalát képviselik, viszont most az Instagramra került ki egy olyan bejegyzés, ami alapján elég biztosnak tűnik a vendégszereplés. James Dunn, a film rendezője osztott meg egy képet, amin Thor ikonikus kalapácsával szerepel, szóval könnyen lehet, ha a Mjolnirt megszerezte, akkor egy Chris Hemsworth is járt hozzá.

I'm starting to think this has nothing to being worthy.

A photo posted by James Gunn (@jamesgunn) on

Ti mit gondoltok? Melyik kozmikus Marvel karaktert szeretnétek még a filmvásznon látni? Én már nagyon szeretnék egy rendes, Richard Rider-féle Novát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)