Hirdetés

A jedi visszatér sztorija után 7 évvel játszódik majd az élőszereplős Star Wars sorozat

|

Még nem is láttuk a Solo filmet, a Disney máris a következő nagy durranásra készül.

Hirdetés

A Vasember filmek után a Star Wars sorozat rendezését bízta a Disney Jon Favreaura, aki a Solo: Egy Star Wars történet premiervetítésén mesélt egy kicsit a szériáról.

Hirdetés

A rendező elmondta, hogy az egyelőre cím nélkül készülő sorozat hét évvel játszódik majd a Star Wars Episode VI: A jedi visszatér története, egész pontosan az endori csata után. A sorozat behoz majd tejesen új karaktereket a világba, akik durván 4 évvel Rey születése előtt fontos szerepet töltöttek be a galaxis életében.

Részletekbe nagyon nem bocsátkozott, technikai oldalról azonban annyit elárult, hogy a vizualizációhoz ugyanazt a technológiát használják majd, amit a Dzsungel könyvében, illetve a hamarosan érkező Oroszlánkirályban is. A sorozat várhatóan a Disney saját streaming szolgáltatásával indul majd valamikor 2019-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)