Hirdetés

A Star Trek: Picard második évada rögtön bemutatta, kibe szerelmes a címszereplő

|

Eseménydúsnak bizonyult a Star Trek: Picard második szezonjának nyitánya, az évadot pedig egy darabig úgy tűnik, kíséri egy romantikus szál is.

Hirdetés

Ugyan a karakter fiatal változatának szerepére már van jelentkező, a Star Trek: Picard nemrég elindult második évadában még mindig a legendás Patrick Stewart alakítja a címszereplő ex-admirálist. A szezon pedig rendkívül érdekesen indult, ha szeretnétek spoilerek nélkül megnézni, akkor inkább azt javasoljuk, hogy ezt a cikket ne olvassátok tovább.

Ha viszont kíváncsiak vagytok arra, milyen szerelmi dilemma elé állítja Jean-Lucot a szezonnyitő, görgessetek lejjebb.

Hirdetés

A szezonnyitó ugyanis nemcsak azért lett kifejezetten izgalmas, mert a Star Trek egy nagymúltú, már korábban is teaselt szereplője is feltűnt az epizód zárásként, hanem azért is, mert egy érdekes szituációban tűnik fel benne a Föderáció flottájától visszavonult főszereplő. A birtokán nyugodtan dolgozó Picardot ugyanis olyan jelenetekben is láthatjuk, amikből kiderül, egy románc van kialakulóban közte és megözvegyült romulán segítője, Laris között. Ám Jean-Luc visszautasítja a közeledést, majd később egy régi barátjával is megtárgyalja, hogy egész életében kerülte a szerelmi kapcsolatokat, utalva arra, hogy most is így tesz.

Így amellett, hogy ismét feltűnik egy borg fenyegetés, úgy tűnik, a Star Trek: Picard egyik sztoriszála a címszereplő vívódásáról is szól majd. Ha esetleg az új évad kapcsán olyannyira felkészületlen vagy, hogy még az első szezont sem láttad, ajánljuk Csirke kritikáját ennek kapcsán.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)