Hirdetés

A The Walking Dead sztárja is szerepelni fog Guillermo del Toro sorozatában

|

A Cabinet of Curiosities horrorantológia egy újabb közismert sorozatsztárt igazolt le.

Hirdetés

Guillermo del Toro új horrorprojektje nagyon szépen halad. A Netflixre készülő széria több ismertebb színészt is felsorakoztat, és most egy újabb csillagot szerzett meg magának: Andrew Lincolnt, a The Walking Dead korábbi főszereplőjét.

Lincoln mostanában meglehetősen elfoglalt, köszönhetően a régóta készülő Walking Dead filmnek és a Skyboundnak, de ettől még beugrik egy epizódra del Toro csapatához is.

Hirdetés

Az ő főszereplésével készülő részt egyébként a The Babadook direktora, Jennifer Kent fogja rendezni, a sztorit viszont del Toro írta.

A Cabinet of Curiosities egy nagyon érdekes projektnek ígérkezik. A Netflix elmondása szerint több olyan történetet is átélhetünk majd, melyek teljesen felborítják a horror műfajával kapcsolatos elvárásainkat.

"A kísértetiestől a mágikusig és a a gótikustól a groteszkig minden horror műfajt meglátogatunk majd a nyolc gonosz mesén (melyekből 2 del Toro sajátja) keresztül."

A széria valamikor 2022-ben érkezik majd a Netflixre.

Andrew Lincoln, mint Rick Grimes a The Walking Dead című sorozatban

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)