Hirdetés

A Tőrbe ejtve - Az üveghagyma őszinte trailere viccet csinál a film csavarjaiból

|

A Screen Junkies csapata száraz humorral figurázza ki az elmúlt hónapok legsikeresebb Netflix filmjét.

Hirdetés

Rian Johnson meglepően sikeres filmsorozata a tavalyi év végén megkapta sokak által várt folytatását. A Tőrbe ejtve - Az üveghagyma hatalmasat ment, és boldog-boldogtalan azt nézte karácsony táján a Netflixen. Érthető hát, hogy a Screen Junkies srácai is ráugrottak a témára.

Az Honest Trailer sorozatukban a legtöbbször rajongók által kért filmekhez csinálnak őszinte előzeteseket, és kevés produkció feldolgozásáért könyörögtek annyian mostanában, mint az Üveghagymáért.

Hirdetés

A humoros előzetes nagy örömmel piszkálódik a film nyilvánvaló csavarjaival, így aki még nem látta a filmet, de szándékában áll megtekinteni, jobban teszi, ha előbb előbb pótolja, ugyanis masszívan spoileres. Nem túlzás azt állítani, hogy az alábbi trailer minden fontosabb fordulatot leleplez.

A Tőrbe ejtve - Az üveghagyma egy nagyon jól sikerült film volt, amit mi is csak ajánlani tudunk: ne rontsátok el az élményeteket, és pörgessétek le először a produkciót. Aztán ha ez megtörtént, akkor gyertek vissza ide, és meséljétek el, hogy hogy tetszett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)