Hirdetés

Az Assassin's Creed film nem hoz majd sok pénzt, de nem is ez a célja

|

A Ubisoft szerint a készülő film nem lesz kasszasiker, de hát nem is azért készítik, hogy megtömjék a zsebüket.

Hirdetés

A filmek mellé készülő játékoknak általában egyetlen célja van: még jobban kitömni a kiadó zsebeit. A Warcraft film kapcsán láttuk, hogy egy fordított helyzetből hatalmas profitra lehet szert tenni, a Ubisoft azonban más oldalról közelíti meg az Assassin's Creed mozit.

Egy az MCV UK-nek adott interjúban Alain Corre, a Ubisoft egyik fejese elmondta, hogy a céljuk a minőségi szárakoztatás és a rajongói bázis bővítése:

Nem fogunk vele sok pénzt keresni, ez sokkal inkább egy marketing dolog, ami a franchise hírnevét öregbíti. Nem az a célja, hogy kasszasiker lehegyen, hanem hogy mégtöbb emberhez eljuttassa az Assassin's Creedet. Olyanokhoz is, akik eddig nem voltak rajongók, de a filmet látva talán megvesznek majd egy-két AC játékot. Meggyőződésünk, hogy a film az AC rajongókat is kielégíti majd és az egyszeri moziba járók sem fognak csalódni benne.

Ti beültök majd a filmre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)