Hirdetés

Bármikor belefuthatsz Benedict Cumberbatchbe Budapesten, de nagyobb rá az esélyed, ha az Operába jársz

|

Benedict Cumberbatch jelenleg Budapesten forgat, be is ugrott gyorsan egy balettelőadásra.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch neve valószínűleg már a már a legtöbbek számára az Marvel mozik miatt lehet ismerős, noha Doctor Strange korábban más híres szerepekben is feltűnt, elég csak a Sherlock tévésorozatra gondolni. Cumberbatch jelenleg Budapesten tartózkodik, itt forgatja az Eric című Netflix sorozatot, és nagyon úgy fest, hogy remekül érzi magát.

Legalábbis erről árulkodik a Magyar Állami Operaház hivatalos Facebook-oldalának tegnapi bejegyzése.

Hirdetés

Az Opera ugyanis arról számolt be, hogy vasárnap este náluk járt a színész, aki Magyar Nemzeti Balett Don Quijote előadását tekintette meg. Olyannyira tetszett neki a produkció, hogy végül állva tapsolta meg azt, az előadást követően pedig a színfalak mögött személyesen gratulált a résztvevőknek.

Érdemes lesz az elkövetkező napokban nyitott szemmel járni Budapesten, ki tudja, legközelebb mihez lesz kedve épp esti program gyanánt Benedict Cumberbatchnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)