Hirdetés

Még láthatjuk majd Carrie Fishert a Star Wars VIII-ban

|

Carrie Fisher befejezte a forgatást halála előtt, így az nem érinti a következő Star Wars film munkálatait. Nem ez fogja vigasztalni a rajongókat, de legalább ennyi jut még nekünk belőle.

Hirdetés

Tegnap reggel Carrie Fisher elhunyt. A Star Wars rajongók egyszerre gyászoltak a színésznő szeretteivel, kollégáival, barátaival, a világháló tegnap a színész- és írónő búcsúztatásával lett tele. És persze - legyünk őszinték - mindenkiben felmerült a kérdés, hogy mi lesz most a Csillagok háborúja folytatásával?

Aki a Star Wars VIII miatt aggódik az picit megnyugodhat. A filmben Fisher ismét feltűnik majd, mint Leia Organa, az ellenállás vezetője. Mivel a forgatást már júliusban befejezték, így ezzel nincsen gond, a Star Wars VIII éppen utómunkálati fázisban van. 

A színésznő egyébként a Star Wars univerzumon kívül is nagyon keresett szakember volt. Legutóbb a Catastrophe című vígjátéksorozaton dolgozott, aminek a harmadik szezonja jövőre érkezik, ebben még láthatjuk őt is majd. Fisher éppen azon a gépen kapott szívrohamot, ami Londonból tartott hazafelé a sorozat forgatása után.

Sem a Wonderwell című film stábja, sem pedig Family Guy (itt még két részben biztosan hallhatjuk hangját Angela szerepében) csapata nem tudja még, hogy mit kezdenek majd a színésznő hiányával. Kathleen Kennedy, a LucasFilm elnöke is azt nyilatkozta, hogy nagyon nehezen tudja elképzelni a világot Carrie nélkül.

"Őt Leia hercegnőként ismerte a világ, de számunkra egy nagyon kedves barát volt. Egy fékezhetetlen lélek, hihetetlen elmével és szerető szívvel. Carrie korunk női hőse volt már egy generációval ezelőtt. Úttörő alakítása Leia hercegnőként inspirálta és erőt adott a fiatal lányoknak világszerte."

A Star Wars VIII-on kívül még a "Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds"-ban is látni fogjuk, ami a Palm Springs filmfesztiválon és az HBO-n lesz látható márciustól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)