Hirdetés

Egy The Boys rajongó Homelandernek öltözött, majd meg is mentett egy embert

|

Nem ehhez a fajta hősiességhez vagyunk szokva a The Boys karaktereitől, de Chris Taylor egészen más szuperhős, ő kimentett egy embert az égő házból.

Hirdetés

Képzeld el a helyzetet: bennragadsz egy lángoló épületben és ahelyett, hogy Superman vagy Amerika Kapitány rontana be érted, a vérgőzös Homelander érkezik. Pontosan ez történt Halloween estéjén egy ohiói áldozattal. Chris Taylor, egy Homelandernek öltözött hatalmas The Boys rajongó a családjával tartott egy buliba családjával, amikor tanúja volt egy tűzesetnek.

A férfi a helyzetet látva azonnal cselekedett, és kimentette a bennragadt személyt.

Hirdetés

A szuperhős kosztümbe bújt valódi hős így emlékezett vissza a történtekre:

"Ahogy mentünk az utcán, az egyik épületből lángok csaptak fel. Nagyon csúnyán nézett ki a helyzet. Odakiáltottam, hátha van ott még bent valaki, és hallottam egy hangot, olyat, mint amikor valaki tüdejéből kiszalad a levegő és alig bír megszólalni. Felrohantam, lángok voltak körülöttem, azt éreztem, hogy elolvadok, alig kaptam levegőt, a jelmezem iszonyat forró volt. Szóval meg kell őriznem, hogy emlékeztessen rá ki vagyok. Valaki olyan, aki segít, ha szükség van rá."

A tűz eredete még mindig nem derült ki, de a lényeg, hogy mindenki jól van. Taylor a jelentés szerint nem is kért orvosi ellenőrzést a mentőakció után. Több szerencsés körülmény együttállása volt ez, ami sokkal rosszabbul is végződhetett volna, de így legalább Homelander jobb arcát mutatta a világnak, mint amit megszoktunk tőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)