Hirdetés

Előzetest kapott az Odaát előzménysorozata, a The Winchesters

|

Maga Dean Winchester narrálja a széria első trailerét.

Hirdetés

Az Odaát 15 évad után, 2020-ban ért véget, de a The CW nem akarja, hogy a rajongók tétlenül, ürességet érezve bolyongjanak a világban, ezért hamarosan műsorra tűzi a The Winchesters sorozatot, mely az előzményekről mesél. 1972-ig utazunk vissza, és Dean szüleinek történetét fogjuk megismerni.

Az első előzetesben azt az éjszakát láthatjuk, amelyen John és Mary megismerkedtek, épp akkor, amikor a lány egy démont intézett el. Ez nem riasztotta meg különösebben a fiút, aki úgy véli, az apja is vadász.

Hirdetés

Az eddig ismert infók alapján a sztori szerint Mary fontolgatta, hogy felhagy a családi hagyományokkal, de apja eltűnése és a vietnámi veterán, John érkezése után egy újonnan alakult csapat élére áll. John ugyancsak az apját kutatja, ahogy az Odaátban Dean és Sam is ezzel kezdte kalandozásait.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A premier 2022 őszére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)