Hirdetés

Folytatódhat a Darkman széria

|

Sam Raimi biztató dolgokat árult el az általa megálmodott szuperhősös kaland kapcsán.

Hirdetés

Sam Raimi kifejezetten egyedi munkát végzett a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmmel, így nem is meglepő, ha esetleg sokan ismét megnéznék, hogyan dirigál egy hasonló műfajú alkotást, esetleg pont a Pókember 4-et.

A rendezőnek egyébként nem a Pókember-trilógia volt az első szuperhősös projektje, ugyanis még jóval korábban megalkotta saját karakterét, Dr. Peyton Westlake-et, vagyis Darkmant, akit egy 1990-es filmben Liam Neeson alakított, és ugyan a színész nem tért vissza a szerephez, érkezett még két folytatás a '90-es évek során.

Hirdetés

Az 1990-es első rész kifejezetten sikeres lett pénzügyi fronton, és a kritikusok is szerették, tehát valószínűleg most is sokan örülnének egy vadonatúj résznek. Lehet, hogy teljesülhet is ez az álom, ugyanis Raimi nemrég elárulta, hogy a Universal nemcsak beszél egy új Darkmanről, hanem már talált is hozzá egy producert. A rendező még nem ásta bele magát a folytatás sztorijába, mivel nagyon elfoglal volt Doctor Strange szürreális kalandjával, de azért menőnek tartja a dolgot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Darkman egyébként nem egy klasszikus jófiú, hanem inkább egy antihős, aki nem érez fájdalmat, emberfeletti erővel, gyorsasággal, ügyességgel rendelkezik, illetve meg tudja változtatni a kinézetét is. Jó hír még, hogy Liam Neeson korábban arról nyilatkozott, hogy ha megfelelő a forgatókönyv, akkor szívesen visszatérne a karakterhez, tehát még az sincs kizárva, hogy ő fogja alakítani a címszereplőt a folytatásban.

Nektek bejöttek a Darkman-filmek? Szerintetek még ma is van létjogosultsága egy új résznek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)